Privacybeleid en disclaimer | Ride-On Tire Protection

 

Ride-On respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. In deze Privacyverklaring leggen we uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kunt u in deze verklaring lezen over uw rechten met betrekking tot onze verwerking van uw persoonsgegevens. We raden u aan deze Privacyverklaring aandachtig te lezen. Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen via info@ride-on.eu of +31(0)85 – 071- 55 55

Alle gegevens die u bij ons achterlaat zijn veilig. Dat doen we met één van de modernste technieken: de Secure Socket Layer (SSL).

 

Wie is Ride-On?

Ride-On is de handelsnaam van Ride-On Nederland B.V., gevestigd te Zutphen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 69941505.

Verstrekking en gebruik van uw persoonsgegevens

Wanneer u een bestelling plaatst, een account aanmaakt, een klacht instuurt of een offerte aanvraagt vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. We vragen enkel om de gegevens die benodigd zijn voor dat doeleinde en gebruiken uw gegevens niet voor andere doeleinden.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Ride-On. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doel:     Afhandeling van bestellingen
Gegevens:  NAW, leveringsadres, factuuradres, e-mailadres, betalingsgegevens, bestelnummer
Reden:     Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn: 7 jaar, op laste van de Belastingdienst

 

Doel:  Afhandeling van klachten
Gegevens: NAW, bestelinformatie, telefoonnummer, e-mailadres
Reden:    Uitvoering van de dienst
Bewaartermijn: Zolang als nodig is om een oplossing te bieden.

 

Doel:        Offerte aanvraag aannemen
Gegevens:    NAW, bedrijfsnaam, telefoonnummer, e-mailadres, gegevens over uw voertuig
Reden:  Uitvoering van de dienst
Bewaartermijn: Zolang als nodig is om de aanvraag af te handelen.

 

Doel:   Aanmaken van een account 
 Gegevens:Voornaam, achternaam, e-mailadres, wachtwoord.
 Optioneel:   NAW, bedrijfsnaam, telefoonnummer, KVK-nummer, productreviews
 Reden: Uitvoering van de dienst
Bewaartermijn: Tot een verzoek tot verwijdering wordt gedaan.


Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren in ons CRM systeem. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Zo willen we het klantproces optimaliseren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Ride-On. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens

Volgens de nieuwe Algemene Verordening Persoonsgegevens heeft u recht tot:

  • Inzage van uw gegevens: u mag de gegevens inzien die wij over u hebben of zelf wijzigen in uw account.
  • Verwijdering van uw gegevens: we verwijderen u uit ons bestand, tenzij wij een wettelijke verplichting hebben om (een deel van) uw gegevens te bewaren. 
  • Overdracht van de gegevens: u ontvangt alle gegevens die bij ons over u bekend zijn.
  • Recht van bezwaar: als u vindt dat wij uw gegevens onrechtmatig hebben verkregen of gebruikt kunt u daar bezwaar tegen maken.
  • Toestemming intrekken: u heeft het recht om eerder gegeven toestemming voor het gebruik van uw gegevens in te trekken.

Om van de bovenstaande rechten gebruik te maken, kunt u contact opnemen met Ride-On via info@ride-on.eu of +31(0)85 – 071- 55 55.

 

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties of dienstverleners welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel, zogenaamde ‘verwerkers’. Hieronder valt o.a. het WebwinkelKeur beoordelingen systeem en de pakketbezorgingsdienst. Wij hebben overeenkomsten met deze verwerkers die er op toezien dat zij dezelfde regels met betrekking tot de gegevens handhaven als wij in deze Privacyverklaring weergeven. De gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie of dienstverlener en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Als het niet strikt noodzakelijk is om uw gegevens te delen met derden om de overeenkomst uit te voeren zullen wij dit niet doen, tenzij de wet daarom vraagt.

 

Cookies

De Ride-On webshop maakt gebruik van cookies; kleine bestanden die bij het bezoeken van de webshop (tijdelijk) op uw apparaat worden opgeslagen. Deze bestanden helpen bij het correct functioneren van de shop en bieden ons inzicht in de manier waarop (anonieme) bezoekers de shop gebruiken. Dit helpt ons om de gebruikerservaring te optimaliseren. Bekijk voor meer informatie de Cookie verklaring ›

 

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. De meest recente versie kunt u altijd op deze pagina terugvinden.

 

Klachten of vragen

Als u vragen heeft over deze Privacyverklaring kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens. We zien er op toe dat de regels in deze verklaring zorgvuldig worden nageleefd. Mocht u toch een klacht hebben over de manier waarop Ride-On uw gegevens behandelt, kunt u ook contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u zich melden bij de nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming, de Autoriteit Persoonsgegevens.


Disclaimer 

De informatie op de Ride-On webshop is zorgvuldig samengesteld, maar weglatingen of onjuistheden kunnen voorkomen. Correcties worden gemaakt zonder voorafgaande kennisgeving. Ride-On kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het niet goed functioneren van deze website of voor omissies of onnauwkeurigheden. Hoewel Ride-On alles in het werk stelt om misbruik van welke aard dan ook te voorkomen, is de organisatie niet aansprakelijk voor enige informatie of berichten die door gebruikers van deze website op internet worden gepubliceerd.


Ride-On Tire Protection

Telefoon: +31 (0)85 - 071 55 55
Email: info@ride-on.eu 

Versie: mei 2018